Nederlands in praktijk

Cursussen Nederlands en Engels bij Taalschool Nederlands in praktijk in Bergen op Zoom

Taalschool Nederlands in praktijk uit Bergen op Zoom

Groepscursussen Nederlands bij Taalschool Nederlands in praktijk

Groepscursussen op locatie in Bergen op Zoom

Groepscursussen Nederlands bij Taalschool Nederlands in praktijk betekent leren vanaf basis niveau Nederlands tot niveau B2. Tijdens de lessen leer je wat het belangrijkste is om Nederlands te gaan spreken. Ik leg alle onderwerpen in Pools, Engels en Nederlands. De lessen zijn gericht op het leren spreken, dus tijdens de les oefenen we de uitspraak en praten we ook veel in het Nederlands. De lessen vinden plaats in Bergen op Zoom in Nederland op de locatie aangegeven op de website. De cursussen worden doordeweeks en in het weekend op locatie of online gegeven in het Pools, Engels en Nederlands. De cursus wordt afgesloten met een certificaat op niveau A1, A2, B1 en B2.

Nederlands in praktijk niveau A1 A2
Nederlands in praktijk niveau B1 B2
Nederlands in praktijk cursus dialogen
Taalschool Nederlands in praktijk Bergen op Zoom
nederlands in praktijk

Cursussen Nederlands Skype bij Taalschool Nederlands in praktijk

Taallessen Nederlands via Skype in Bergen op Zoom

Taallessen Nederlands in taalschool Nederlands in praktijk bestaat uit individuele of groepslessen. Je kan individueel of in een groepje van vier tot tien personen leren. Uiteraard zijn de kosten van groepslessen veel goedkoper dan individuele lessen. Tijdens de les leer je de basis Nederlands of grammatica van de Nederlandse taal met behulp van boeken Nederlands in praktijk. Elke les duurt 60 minuten. Een les kan ingepland worden één of twee keer per week of in het weekend. Ik spreek in Pools, Engels en Nederlands, waardoor het begrijpen van lastige vraagstukken veel makkelijker zijn. De betaling voor de cursus is maandelijks en je kan de cursus na elke studiemaand opzeggen. 

Taal lessen Nederlands via skype online

Privé lessen Nederlands bij Taalschool Nederlands in praktijk

Privé lessen Nederlands

Privélessen Nederlands bij taalschool Nederlands in praktijk is individueel leren afgestemd op het taalniveau van de leerling. Tijdens de les leer je in je eigen tempo waarbij de volledige aandacht van de docent op jou gericht is om zo snel mogelijk Nederlands te leren. Uitspraak en dialogen leer je tijdens de lessen, thuis maak je oefeningen en bekijk je videocursussen waarin alle onderwerpen uit de les één voor één worden vertaald. In videolessen vertaal ik alle onderwerpen uit de boeken en laat ik zien hoe je zinnen vormt in het Nederlands. Individuele taalcursussen Nederlands omvatten een basiscursus op A1-A2-niveau, een grammaticacursus op B1-B2-niveau en een dialoogcursus Nederlands, maar ook profielcursussen zoals een communicatiecursus in de technische-, productie-, logistieke-, bouw- en medische sectoren. De cursussen worden doordeweeks en in het weekend ter plaatse of online gegeven in het Pools, Engels en Nederlands. De cursus wordt afgesloten met een certificaat op niveau A1, A2, B1 en B2.

nederlands in praktijk cursussen op locatie
Cursus Nederlands vanaf Engels Bergen op Zoom
cursus nederlands bergen op zoom
Nederlands in praktijk prive lessen
leren worden en grammatica nederlands taal
Logistiek en techniek nederlandsinpraktijk
Boek Nederlands in praktijk Stap 1 Basis

Cursussen Engels in Bergen op Zoom

Cursus Engels in Bergen op Zoom

Taalcursussen Engels bij Taalschool Nederlands in praktijk. Cursussen zijn gericht op het snel leren communiceren in het Engels. Na een korte leerperiode kan je Engels spreken met de juiste grammatica en uitspraak. Tijdens de lessen leer je alleen datgene wat je nodig hebt om de taal te gaan spreken. Speciaal voorbereid materiaal voor snel leren zal je helpen dit doel te bereiken. Ik geef les in het Pools en Engels, wat het gemakkelijker maakt om alle noodzakelijke zaken te vertalen. Je leert woorden en grammatica die je meteen kan gebruiken op je werk en bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak met een arts. 

taalschool Nederlands in praktijk Engels lessen

Taallessen incompany bij taalschool Nederlands in praktijk

Taalcursus incompany in Bergen op Zoom

Taalcursussen Nederlands op werkplekken van de werkgevers worden in de praktijk afgestemd op het profiel van het bedrijf. Het aanbod omvat cursussen zoals een cursus Nederlands vanaf het begin, een cursus Nederlands grammatica leren, een cursus verbeteren van de communicatie op de werkplek, de veiligheid op de werkplek en logistiek in praktijk, techniek in praktijk en productie in praktijk. Cursus is georganiseerd in Nederlands, Engels en Pools. Ik heb ervaring met  productie, technik en logistieke processen op niveau van teamleider en management. Als u meer wilt weten over de beschikbare cursussen, vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@nederlandsinpraktijk.nl

taal trening techniek nederlands in praktijk

Contact formulier

Schrijf je in voor een cursus

Meld u aan voor de cursus door het formulier in te vullen of een bericht te sturen naar het e-mailadres contact@nederlandsinpraktijk.nl. Vertel voor welke cursus u zich wilt inschrijven en wanneer u kunt beginnen met leren.